Muziek / NTB

Ben jij musicus, componist, producer of dj? Als (beginnend) professional krijg je met de muziekwereld in al haar gedaantes te maken. De vakgroep Muziek van de Kunstenbond vecht voor jouw belangen en helpt je op weg.

Muziek / NTB

Highlights van deze vakgroep:

Ntb voor nieuwe leden en vakgroepsinfo

In juni 2018 zijn Kunstenbond en Ntb gefuseerd. Voorlopig gebruiken we het oude domein van Ntb als de vakgroepspagina Muziek.

Nieuwe leden musici kunnen zich via de vakgroepspagina aanmelden. De site bevat allerlei handige documenten voor professionele muzikanten en digitale edities van de Muziekwereld.

Ga naar de vakgroep muziek / Ntb site
VCTN voor muziekauteurs

De Vereniging Componisten en Tekstdichters Ntb (VCTN) zet zich in voor een sterkere positie van muziekauteurs in het auteursrecht, zowel in de wet als in de beroepspraktijk. 

 

Lees meer
BV Pop

Leden uit de voormalige vakgroep BV Pop vallen nu onder de vakgroep Muziek, maar kunnen nog steeds op dezelfde manier van hun profiel en de producten en diensten op de Kunstenbond website gebruik maken. 

Het kan nog even duren totdat we alle implicaties van de fusie 100% strak hebben getrokken. De vakgroeppagina van het voormalige BV Pop is tijdelijk hier te vinden. 

lees meer
vakgroep Klassiek

Ook leden uit de voormalige vakgroep Klassiek vallen nu onder de vakgroep Muziek, maar kunnen nog steeds op dezelfde manier van hun profiel en de producten en diensten op de Kunstenbond website gebruik maken. 

Het kan nog even duren totdat we alle implicaties van de fusie 100% strak hebben getrokken. De voormalige vakgroeppagina Klassiek is tijdelijk hier te vinden. 

lees meer

Toon:

Alle items