Muziek

Ben jij musicus, componist, producer of dj? Als (beginnend) professional krijg je met de muziekwereld in al haar gedaantes te maken. De vakgroep Muziek van de Kunstenbond vecht voor jouw belangen en helpt je op weg.

Muziek

Highlights van deze vakgroep:

Muziek zoekt afgevaardigden voor ledenraad Kunstenbond

Kunstenbond zoekt een nieuwe ledenraad en het vakgroepsbestuur van Muziek mag vier kandidaten voordragen. 

De ledenraad komt enkele keren per jaar bijeen en beslist over de koers van de Kunstenbond. De ledenraad controleert het bestuur en denkt mee over belangrijke beslissingen. We willen dat de belangen van onze sector een vaste plek hebben op de agenda van het bestuur en we zoeken iemand die deze verantwoordelijk kan en wil dragen. 

Is deze functie iets voor jou? Stuur je sollicitatie naar M.Gerrits@ntb.nl

lees meer
VCTN voor muziekauteurs

De Vereniging Componisten en Tekstdichters Ntb (VCTN) zet zich in voor een sterkere positie van muziekauteurs in het auteursrecht, zowel in de wet als in de beroepspraktijk. 

 

Ntb voor nieuwe leden en vakgroepsinfo

In juni 2018 zijn Kunstenbond en Ntb gefuseerd. Het kan nog even duren totdat we alle implicaties van het samengaan 100% strak hebben getrokken. Tot die tijd verwijzen we alle musici die de site bezoeken als potentiële nieuwe leden door naar het domein van de Ntb.

De website van Ntb bevat verder alle info die je nodig hebt om als professioneel muzikant goed beslagen ten ijs te komen als het gaat om allerhande contracten en onderhandelingen, ondernemerschap, verzekeringen en meer. 

 

Ga naar de Ntb site
BV Pop

Leden uit de voormalige vakgroep BV Pop vallen nu onder de vakgroep Muziek, maar kunnen nog steeds op dezelfde manier van hun profiel en de producten en diensten op de Kunstenbond website gebruik maken. 

Het kan nog even duren totdat we alle implicaties van de fusie 100% strak hebben getrokken. De vakgroeppagina van het voormalige BV Pop is tijdelijk hier te vinden. 

lees meer
vakgroep Klassiek

Ook leden uit de voormalige vakgroep Klassiek vallen nu onder de vakgroep Muziek, maar kunnen nog steeds op dezelfde manier van hun profiel en de producten en diensten op de Kunstenbond website gebruik maken. 

Het kan nog even duren totdat we alle implicaties van de fusie 100% strak hebben getrokken. De voormalige vakgroeppagina Klassiek is tijdelijk hier te vinden. 

lees meer

Toon:

Alle items