terug

Voorlichting voor leden over AOV en pensioen

Voorlichting voor leden over AOV en pensioen

De Kunstenbond organiseert op dinsdag 15 januari een voorlichtingsbijeenkomst voor ZZP'ers over arbeidsongeschiktheid en pensioen. Leden van de Kunstenbond kunnen gratis deelnemen. 

NAHV belastingadviseurs, financieel dienstverleners in de creatieve sector, verzorgt de bijeenkomst voor leden van de Kunstenbond.


Waar de bijeenkomst over gaat

De workshop is bedoeld voor de zzp'er die twijfelt over een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) of pensioenopbouw. Die twijfel is niet zo verwonderlijk: arbeidsongeschiktheidsverzekeringen zijn vaak duur en het pensioen lijkt nog ver weg. Toch is het verstandig om er eens bij stil te staan welke mogelijkheden je wél hebt.

Tijdens de bijeenkomst kijken we op welke manier een AOV mogelijk is, welke alternatieve vangnetten er zijn (broodfonds) en komen verschillende opties aan bod over je pensioen.


Hoe laat?

De bijeenkomst duurt van 16.00 uur tot ongeveer 17.30 uur. Na afloop is er gelegenheid om korte persoonlijke vragen te stellen.

 

Aanmelden bijeenkomst
15 januari 2019
Voorlichtingsbijeenkomst voor leden Kunstenbond
Alles weten over de AOV en je pensioen
Locatie: Oostenburgervoorstraat 152, Amsterdam
Meld je aan door een e-mail met je naam en lidnummer te sturen aan info@kunstenbond.nl, onder vermelding van 'bijeenkomst 15 januari'.
Reageer